Onderwijs en zo

Wie ben ik?

Jurgen Nuis is een echte bovenbouw leerkracht die het fantastisch vindt om kennis over te dragen. Hij is een man die enthousiast aan de dag begint en deze vrolijkheid overbrengt op de leerlingen, waardoor hij een prettige leerklimaat creëert. Jurgen werkt gestructureerd, biedt de kinderen duidelijke kaders en ziet al snel welke behoeften kinderen hebben. Door middel van differentiatie kan hij in deze verschillende behoeften voorzien en de leerlingen geven wat ze nodig hebben om tot leren te komen.

Jurgen heeft jarenlange ervaring binnen het regulier basisonderwijs, maar ook binnen het speciaal basisonderwijs. Hij weet als geen ander om te gaan met kinderen met een stoornis of beperking, waardoor een veilig pedagogisch klimaat in de klas ontstaat. Doordat hij vanuit zijn eigen thuissituatie ervaring heeft met enkele stoornissen en verstandelijke beperkingen kan hij goed invoelen wat kinderen en hun ouders bezighoudt. Dit maakt Jurgen een prettig aanspreekpunt voor ouders en andere betrokkenen.

Jurgen kan als flexleerkracht met alle methodes zelfstandig uit de voeten en is meer dan digitaal vaardig. Door zijn flexibele instelling is hij probleemloos en zonder inwerken inzetbaar op alle soorten basisscholen. Ook op korte termijn.

Jurgens sterke punten:

Ervaring

Jurgen begon zijn onderwijscarrière in 2002, nadat hij de Hogere hotelschool had afgerond, in het bankwezen had gewerkt en samen met zijn vrouw hulpverlener in onder andere Suriname en Zuid-Afrika was geweest. Het goed doen voor anderen en het werken met mensen wekten zijn interesse en zodoende begon hij als zij-instromer aan de lerarenopleiding die hij in 2004 afrondde.
In de afgelopen 20 jaar heeft Jurgen ruime ervaring opgedaan op veel verschillende scholen, waaronder ook binnen het SBO.

© 2024 Jurgen Nuis Onderwijs en zo
Website door Linqq