Onderwijs en zo

Werk met mij

Jurgen is flexibel in te huren door basisscholen in een straal van 40 kilometer rondom zijn woonplaats Lisse, vlakbij de Keukenhof. Hij is inzetbaar voor zowel korte als ook langere vervangingen. Zijn voorkeur gaat uit naar invalwerk in bovenbouwklassen, maar ook lesgeven aan de middenbouw is geen enkel probleem.

Betaling voor Jurgens ingezette uren geschiedt altijd per factuur. Ook maakt hij gebruik van de modelovereenkomst, opgesteld door de Belastingdienst voor freelance werkzaamheden in het onderwijs. De voorwaarden en het tarief (vrij van btw) worden altijd in overleg met het schoolbestuur opgesteld en zijn afhankelijk van onder andere de aard en de duur van de invalopdracht.

Mocht u Jurgen willen inzetten of wilt u hem graag een vraag stellen? Bel dan 06-49902629 of stuur een e-mail naar jurgen.nuis@gmail.com.

Ervaring van Jurgen

Jurgen begon zijn onderwijscarrière in 2002, nadat hij de Hogere hotelschool had afgerond, in het bankwezen had gewerkt en samen met zijn vrouw hulpverlener in onder andere Suriname en Zuid-Afrika was geweest. Het goed doen voor anderen en het werken met mensen wekten zijn interesse en zodoende begon hij als zij-instromer aan de lerarenopleiding die hij in 2004 afrondde.
In de afgelopen 20 jaar heeft Jurgen ruime ervaring opgedaan op veel verschillende scholen, waaronder ook binnen het SBO.

© 2024 Jurgen Nuis Onderwijs en zo
Website door Linqq